Twinca Dumper E-800

Kontakt sælger for pris

Twinca Dumper E-800 er en Stærk mini-dumper med flytbart styrtøj, der gør det nemt at manøvrere dumperen selv under trange forhold.

Twinca Dumper E-800 har en lastkapacitet på 800 kg. Twinca Dumper E-800 har fire hjul og er nem at komme rundt og dreje med, hvilket er en stor fordel, hvor arbejdsforholdene er små og trange. Med det unikke styretøj, som kan flyttes fremad, kan du komme rundt i smalle gange uden brug af fysiske kræfter.

Twinca Dumper E-800 har en fuldstændig lydløs kørsel og trinløs justering af hastigheden. Sikkerhedsanordningen på styretøjet reverserer kørselsretningen ved aktivering, så operatøren ikke er i fare for at blive klemt.

Twinca Dumper E-800 gør arbejdsdagen nemmere for: Kirkegårdsgravere, anlægsgartnere, landmænd, hestestutterier,

Kommunale driftsafdelinger m.fl.

Se video om Twinca Dumperen.

Styr ét ton med en hånd

Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden. Under navnet Twinca Dumper har vi sat en helt ny standard for kørsel med minidumpere. Twinca Dumper har et unikt styretøj og er derfor nemmere at styre end nogen anden minidumper på markedet. Nøgleordene i alt hvad vi laver er, kvalitet, stabilitet og god ergonomi.

Spar tid og penge

Twinca Dumper sparer din virksomhed for både tid og penge, fordi kørsel med tung last bliver nemmere og mere rationelt at udføre. Dumper ES-800 og GS-800 med sakselift giver dig mulighed for at fylde en container hele vejen rundt. Du sparer udgifter til køreplader, mandetimer og plads.

Pas godt på medarbejderne

Med Twinca Dumper giver du dine medarbejdere en nemmere hverdag. Medarbejderne undgår hård fysisk belastning, når de kører med tung last.

Risikoen for sygedage og nedslidning bliver markant mindre. Vi lytter altid til vores kunders behov og ønsker og videreudvikler konstant nye maskintyper, som matcher tidens krav til funktionalitet, sikkerhed og arbejdsmiljø.

Sikkerheden i fokus

Twinca Dumper er designet efter de højeste standarder for sikkerhed. Alle modellerne har parkeringsbremse som standardudstyr og har påmonteret sikkerhedsudstyr. Kørselsretningen ændres ved aktivering af sikkerhedsanordningen. Dermed undgår operatøren at komme til skade, hvis han skulle blive klemt mellem maskinen og f.eks. en mur.

Twinca Dumperen fås i mage modeller. Betydningen af bogstaver og tal.

Alle modellerne har en unik kombination af bogstaver og tal i navnet.

E = Eldrevet

G = Benzindrevet. (Gasoline)

S = Sakselift

ST = Standard

500 = Last 500 kg

800 = Last 800 kg

Godt arbejdsmiljø

Vores slogan er ”Styr ét ton med én hånd”. Det understreger, hvor nemt det er at køre og styre, selv i ujævnt terræn uden brug af fysiske kræfter. Alle motorer er placeret på gummiophæng for at mindske vibrationer. Støjniveauet for vores benzinmodeller er 97 dB. El-modellerne er lydløse.

Værdi for pengene

Hos Twinca A/S har vi foretaget et bevidst valg af kvalitetskomponenter (herunder motorer, variabel pumpe, hydraulik komponenter, kabler m.v.) for at kunne garantere en pålidelig minidumper af høj kvalitet. Vi benytter højstyrkestål, som giver et slidstærkt og holdbart chassis og lad.

Vi kvalitetstester hver enkelt maskine før levering. Twinca Dumper er velegnet til anlægsgartnere, brolæggere, entreprenører, landmænd, kirkegårdsansatte, kommunale driftsafdelinger, renoverings- og udlejningsfirmaer.

Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse.
Læs mere her
Ok